Kvarterskrogen meny
Á LA CARTE
FÖRRÄTTER
Vitlöksbröd med italiensk tomatröra. 75:-
Sniglar gratinerade med vitlökssmör. 179:-
Sill & strömmingstallrik med kokt potatis, kumminknäcke och Västerbottenost. 210:-
Toast Skagen med sikrom. 195:-
Gubbröra på kavring. 175:-
Ost & Charktallrik. 175:-
Klassisk Gravlaxtoast med hovmästarsås. 169:-
VARMRÄTTER
Mustig Hjortgryta med skogssvamp och potatismos 295:-
Rödvinsbräserad Oxkind med blomkål- och palsternackspuré 285:-
Klassisk Schnitzel med tartarsås. pommes frites, citron och kapris 249:-
Ugnstekt Fläsklägg med surkål och knödel 315:-
Skomakarlåda (utskuren biff, bacon, gräslök, rödvinssås och potatismos) 295:-
Gödkalvlever Anglais med bacon, kapris, rödvinssky och kokt potatis 275:-
6 st Nürnberger Bratwürstel med surkål och bröd 225:-
Pannbiffar med gräddsås, saltgurka, rårörda lingon och potatismos 245:-
Saffransdoftande Fisk- och skaldjursgryta med örtaioli och vitlöksbröd 310:-
Röding med sandefjordsås, forellrom, syrlig sallad och dillslungad potatis 315:-
Panerad Edamer med tartarsås, picklad rödkål och stekt potatis 235:-
Extra tillbehör
Bearnaise. 40:-
Mixed sallad. 65:-
Pommes med aioli. 65:-
Tysk potatissallad. 65:-
EFTERRÄTTER
Två bitar Östgötakällarens chokladtryffel. 80:-
Apfelstrudel med vaniljglass och grädde (Obs! innehåller nötter). 110:-
Crème Brûlée. 110:-
Hallonsorbet. 65:-
Friterad Camembert med hjortronsylt och friterad persilja. 125:-
Kaffe-combo; kaffe, cognac 3cl och tryffel. 189:-