Östgöta ÖL-Källare

 

I lokalerna under oss är det just nu ett team av flitiga hantverkare som bygger ut och bygger ned Östgötakällaren. Här, en trappa ned, skapas en ölkällare som snart kommer att slå upp portarna. Här kommer ni att mötas av en genuin mellaneuropeisk Ölhall med all den stämning ni förväntar er. En folklig plats där alla, små som stora sällskap, är välkomna för att avnjuta god mat, god dryck och härliga möten med vänner och annat folk från när och fjärran. Perfekt för After Work!

En modern klassiskt östeuropeiska bar

Här nedan kommer det vara den klassiskt östeuropeiska baren med en modern svensk touch som dominerar. Det blir en blinkning till det omoderna på ett nytt spännande sätt. Känslan sitter redan i väggarna och de vackra stenväggarna tas fram och förtydligas ytterligare med belysning. Vi leker här med former och mönster. Gamla kontra moderna stilar fixas till och skänker nytt liv. Rufft kommer möta slickt, klassiskt kommer möta modernt. Det rustika blandas med blommönstrade klassiska möbeltyger – allt i en oväntad respektlös mix. Detta ger kontraster och spännande möten.

Trappan öppnar upp, bjuder in och knyter ihop restaurangen. Källaren kommer vara ljus och ändå mysig. Här nere står ölen i fokus och här finns det möjlighet att umgås och trivas.

Hoppas vi ses där någon gång!

Läs mer >

 

Öppettider

Tisdag - lördag 16 - 01
Söndag - måndag 16 - 00
Tel:08-643 22 40
Östgötagatan 41, 116 25 Stockholm
Hitta hit>>>

Följ oss på Facebook

Till vår restaurang

Om Östgöta Öl-Källare