ÖK's Snikmiddag!

ÖK's Hamburgare

Till Fredagslunchmenyn

Östgöta ÖL-Källare

 

Här, en trappa ned, möts ni av en genuin mellaneuropeisk Ölhall med all den stämning ni förväntar er. En folklig plats där alla, små som stora sällskap, är välkomna för att avnjuta god mat, god dryck och härliga möten med vänner och annat folk från när och fjärran. Perfekt för After Work!

AW & musik...

På fredagarna har vi här en DJ som spelar fr.o.m. After Work:en som startar klockan 16 till stängning och på Lördagar samma sak fast från 20.00.

En modern klassiskt östeuropeiska bar

I vår ÖL-källare så är det den östeuropeiska baren med en modern svensk touch som dominerar. Den är en blinkning till det omoderna på ett nytt spännande sätt. Känslan sitter redan i väggarna och de vackra stenväggarna tas fram och förtydligas ytterligare med belysning. Vi leker här med former och mönster. Gamla kontra moderna stilar blandas till något nytt och spännande. Rufft möter slickt, klassiskt möter modernt. Det rustika blandas med blommönstrade klassiska möbeltyger – allt i en oväntad respektlös mix. Detta ger kontraster och spännande möten.

Trappan öppnar upp, bjuder in och knyter ihop restaurangen. Källaren är ljus men ändå mysig. Här nere står ölen i fokus och här finns det möjlighet att umgås och trivas.

Hoppas vi ses där någon gång!

Läs mer >

 

Följ oss på Facebook

Till vår restaurang

Om Östgöta Öl-Källare

Öppettider

Måndag, tisdag: 16:00-23:30
Onsdag, torsdag: 16:00–00:00
Fredag 11:30-01:00
Lördag 12:00–01:00
Söndag 12:00-23:30

Tel:08-643 22 40
Östgötagatan 41, 116 25 Stockholm
Hitta hit>>>